Zbor de agrement cu parapanta in tandem

Zbor de agrement cu parapanta in tandem

Zbor de agrement cu parapanta in tandem

– Bunloc, decolare 1150 m ASL (above sea level) , diferență de nivel față de aterizare 650 m. Durata zborului minim 8 minute (depindem de condiția meteo).

Preț – 200 ron.

Filmarea este inclusă. Prețul biletului de urcare cu telescaunul, 20 de ron/pers, nu este inclus.

-Postavaru, decolare 1800 m ASL,  diferență de nivel 780 m. durata minimă a zborului 10 min.

Preț 300 ron.

La fel, filmarea este inclusă în preț, prețul biletului pentru urcare pe cablu , 20 ron, nu este inclus.

-Caraiman , decolare 2100 m ASL, diferență de nivel 1400 m. Aterizare în Poiana Tapului. Durata zborului minim 25 min.

Preț 450 ron, filmare inclusă.

Urcare cu telecabina din Bușteni, apoi mers pe jos pe traseu ușor 20-30 min. Sunt destul de puține zile pe an în care condiția meteo să permită zborul în siguranță ( si eu zbor cu pasager numai in condiții de maximă siguranță, indiferent de prețul oferit), dar este cel mai spectaculos din România. În zilele în care este calm, zborul este mai sigur decat în oricare locatie. În zilele cu vant puternic aterizarea ridica probleme, pentru că pe vale se canalizeaza vantul si se amplifica foarte mult.

-Clopotiva – Jud. Hunedoara  (Mt. Retezat) – decolare 1150 m ASL, diferență de nivel 700 m. Durata zborului minim 10 minute.

Pret – 200 ron, filmarea inclusă.

Urcarea se face cu mașina până la decolare ( avem asigurat transportul de un localnic care are un microbuz care este in stare foarte bună, special pentru parapantisti). Pretul urcarii 10 ron.

In toate locațiile putem combina cu ture pe munte ( Piatra Mare, Bucegi, Retezat). Avem si ghizi montani și instructori de schi si catarare.

De asemenea va rog sa imi spuneti daca doriti sa va facem o prezentare/ oferta pentru curs de supravietuire. Cursurile se desfasoara in siguranta. Cei cu care facem cursurile sunt preparatorii pentru trupele speciale (Colonel Daniel Pisica și Maior Madalin Chiriac).